Ganddal – bydelen
som har alt!

Med ny leilighet i Ganddal Park får du nærhet til det beste av alt Ganddal byr på. Ganddal Helsehus med legesenter, apotek, tannlege og helsestasjon blir din nærmeste nabo, noe som bidrar til en trygg hverdag uansett om du er liten eller stor. Og med Rema 1000 som nærbutikk, så blir logistikken enda mer lettvint.

Kort vei til frodige turområder

Sandvedparken og Stokkalandsvatnet er begge blant byens mest populære og fineste turområder. Begge blir lett tilgjengelig hvis du flytter til Ganddal Park. Turstien i Sandvedparken er et utmerket veivalg hvis du vil gå til sentrum under mektige trekroner og til suset fra elven Storåna. Rundturen rundt Stokkalandsvatnet er ca. 4 kilometer – ta gjerne med brødsmuler til endene og plukk med deg siv som tar seg godt ut på stuebordet i din nye leilighet.

Det går alltid et tog fra Ganddal

Sandnes sentrum - stedet
der alle trives

Det er imponerende hva de får til i Sandnes sentrum! År etter år holder Langgata stand som førstevalget for mange som skal på bytur en fin lørdags formiddag. Med mange koselige spisesteder og kaféer har Langgata alt du trenger for noen kvalitetstimer, gjerne sammen med gode venner.